El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Viaplay Total

- masser af underholdning og sport for hele familien

Timevis af sport, serier, film og børneunderholdning

Med streamingtjenesten Viaplay Total får du sport og underholdning for hele familien. Du kan streame livesport i verdensklasse – herunder Premier League, Superligaen og Formel 1. Du får også et stort udvalg af nye film, store danske og internationale serier, børneunderholdning samt alle de nyeste afsnit af TV3-realityprogrammerne før alle andre. Helt uden reklamer.

Livesport i verdensklasse

Med Viaplay Total kan du se det bedste sport – både livesport og spændende sportsdokumentarer og -magasiner. Du kan blandt andet glæde dig til at følge de engelske hold i Premier League, de bedste europæiske fodboldhold i Champions League, de danske hold i 3F Superligaen samt en spændende Formel 1-sæson og meget mere.

Underholdning for enhver smag

Uanset om du er til romantik, action eller komedier, så er der noget for dig på Viaplay. Glæd dig til underholdende familiefilm samt de ikoniske Marvel-film. Er du i humør til serier, kan du streame timevis af de mest populære serier – herunder The Blacklist, Outlander og The Walking Dead.

Du kan streame i hele EU og downloade indholdet, så du kan se det offline.

Vi anbefaler

Den som dræber

Louise Bergstein, som er tidligere ekspert i profilering og seriemordere, indkaldes for at hjælpe det danske politi med at løse brutale sager og med at opnå en dybere forståelse af forbryderen.

MasterChef

Jagten på Danmarks største madtalenter byder både på intense auditondage, overraskende twists og uanede udfordringer på vej mod trofæet – og selvfølgelig en masse talent og madglæde.

Formel 1

Den 5. marts er der sæsonstart i Formel 1, og første løb skydes i gang i Bahrain. Med hele 23 løb i 2023 er der garanti for masser fart og spænding, når kørerne blandt andet skal forbi Melbourne, Las Vegas og Miami i USA og selvfølgelig den legendariske bane i Monaco.

Du får Viaplay Total med Vælg Alt

Med Vælg Alt fra Norlys får du Viaplay Total inkluderet. Hvis du allerede har aktiveret Viaplay, skal du ikke foretage dig noget. 

Hvis du mangler at aktivere Viaplay, kan du aktivere det nu på Mit Norlys. Når du har aktiveret tjenesten, henter du bare Viaplay appen. Så er du klar til at streame alt dit favoritindhold på smartphone, tablet, Apple TV og computer.

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon