El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Ladeboks og installation

Med vores ladeløsning får du din egen ladeboks, som vi installerer. Helt enkelt.

Kom godt og sikkert fra start

Når du bestiller en ladeløsning fra Norlys, får du en ladeboks, der er utrolig nem at betjene og som passer til både elbiler og plug-in hybridbiler. Installationen behøver du ikke at bekymre dig om, for den tager vi os af, og vi sørger naturligvis for, at den lever op til alle gældende krav.

tablet-ikon
Fjernstyring og overvågning
Automatisk start
Kompakt og flot design

Fakta om ladeboksen

Ladeboksen, der følger med vores ladeløsning er en fiks lille sag. Faktisk er den en af de mindste på markedet. Den lille størrelse og det medfølgende ladekabel på hele 6 meter langt (type 2 stik), gør det nemt at placere ladeboksen lige der, hvor du gerne vil have den.

Med den intelligente ladeboks kan du både fjernstyre og overvåge opladningen. Hvis du også har en FlexEl-elaftale hos os, kan du f.eks. sætte den til at oplade automatisk hver nat – hvor strømmen ofte er billigere.

Både Ladeboksen og ladekablet er godt forberedt på det danske vejr, og lidt til. De klarer uden problemer temperaturer fra -25 til 45 grader. 

Installation du kan være tryg ved

Når du bestiller en ladeløsning fra Norlys, følger der en standardinstallation med i prisen. Vores erfarne, autoriserede elektrikere sørger for en pæn og fejlfri installation, hvor de eksempelvis skjuler kabelføringen. Du får: 

 • Rådgivning om den bedste placering af ladeboksen.
 • Op til 10 meter kabelføring (5G6 mm2) fra eltavlen til ladeboksen.
 • Installation af kombirelæ 20A med fejlstrømsafbryder (automatisk afbryder).
 • Opsætning, tilslutning, konfigurering og test af ladeboksen.
 • Vejledning i, hvordan ladeboksen og appen fungerer.
 • Gratis nedtagning af evt. eksisterende ladeboks.

 

Hvis du har nogle særlige behov på din installationsadresse, kan du vælge en udvidet installation af din ladeboks. Det kan f.eks. være, at du har brug for en længere kabelføring eller ekstra gravearbejde. Dette har du mulighed for at aftale direkte med installatøren. Erfaringen viser, at 9 ud af 10 kunder kan nøjes med en standardinstallation.

Har du en eksisterende ladeboks?

Har du en eksisterende ladeboks, er det nemt, hurtigt og billigt at skifte den ud med en fra Norlys. Vi kan i mange tilfælde genbruge din eksisterende installation. Det sparer både tid og ressourcer - og du sparer penge. 

For at matche vores høje krav til kvalitet og sikkerhed, så skal kablet fra din eltavle til ladeboksen, have en minimumtykkelse på 5*2,5 mm2 (til 11kW ladeboks), og ledningen må ikke forsyne andet end ladeboksen – f.eks. andre stikkontakter, lyskilder eller hårde hvidevarer. Derudover skal dit kombirelæ i din eltavle være med minimum 20A sikring - hvis det ikke er det, opgraderer vi det uden beregning.

Installation af ladeboks

Bestil din egen ladeløsning

Er du klar til at bestille en ladeboks og installation fra Norlys, så du hver dag kan starte med en fuldt opladet bil? Klik her og se, hvor nemt det er at komme i gang.

Bestil ladeløsning

Bliv klogere på din ladeløsning

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er specifikationerne for ladeboksen fra Norlys?

Ladeboksen fra Norlys er fra EVBox og modellen hedder Elvi.

 • Antracitgrå farve
 • Opladning op til 11 kW
 • 6 meter fastmonteret ladekabel (Type 2)
 • Autostart eller manuel start med ladebrik
 • Integreret kWh-måler, Wi-fi og GSM
 • Vægt 6 kg
 • Mål: 186 x 328 x 161 mm​
 • Monteres på væg
 • Til uden- og indendørs brug

Hvor hurtigt kan I installere min ladeboks?

Forventeligt vil din installation foregå mellem 3-4 uger efter du har bestilt din ladeboks fra Norlys. Det afhænger selvfølgelig af, hvornår du og vores installatør kan finde et tidspunkt, hvor du kan være hjemme under installationen.

Hvad koster en udvidet installation?

En udvidet installation kan bestå af forskellige ydelser, da det afhænger af de specifikke forhold på installationsadressen.

Det kan være længere kabelføring eller gravearbejde. Alt efter behovet vil du få en pris på de ekstra ydelser, som er forbundet med din installation. Det aftaler du i fællesskab med vores installatør.

Hvilke stiktyper kan jeg bruge i min Norlys ladeboks?

På din ladeboks fra Norlys er der monteret et fast type 2 ladekabel. Det passer til langt de fleste elbiler og plug-in hybridbiler.

Kan boligens eksisterende ledninger benyttes til Norlys ladeboks?

Ikke medmindre du tidligere har fået lavet en godkendt installation af en ladeboks.

Vores installatør laver et separat relæ i din eltavle og fører et nyt kabel på muren fra din eltavle til ladeboksen, som en del af installationen. Kablet er dimensioneret, så vi sikrer, at det kan håndtere de mange timers opladning og overholder Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger.

Tjek, at din bolig har nok strøm til rådighed

Vores ladeboks bruger 16 ampere og tre faser for at kunne levere 11 kW. Det har langt de fleste nyere huse til rådighed. Typisk har en husstand mellem 25-32 ampere til rådighed.

Vær opmærksom på, at det er ikke sikkert, at du kan lade din bil samtidig med, at du laver mad og vasker tøj. Det er derfor en god idé at flytte opladningen til om natten, hvor strømmen desuden ofte er grønnere.

Er du i tvivl om, hvor mange ampere og faser dit hus er forsynet med, kan du kontakte dit forsyningsselskab og få det oplyst. Har du mindre ampere og/eller færre faser til rådighed, kan ladeboksen ikke levere den fulde effekt, men stadig fungere.

Kan I genbruge installationen fra en gammel ladeboks?

Som udgangspunkt, ja. Vores elektriker vil vurdere, om installationen kan genbruges. Kan den det, så gives der rabat på installationen.

Hvilke krav er der til min eltavle?

Som udgangspunkt kan alle eltavler klare det, så længe der er 25A til rådighed og plads til en ekstra sikring. 

Kan ladeboksen fra Norlys tilsluttes andre platforme som fx Monta?

Så længe du er Norlys opladningskunde, er ladeboksen forbundet til Norlys’ opladningsløsning, og kan derfor ikke forbindes til andre apps eller operatører. 

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon