Opvarming med naturgas

Naturgas er en nem måde at opvarme hjemmet på. Se fordelene og bestil.

Du skal ikke selv
fylde dit naturgasfyr

Fyrer du med olie, piller, træ eller anden form for fast brændsel, slipper du ikke for at fylde op med brændsel indimellem. Det slipper du helt for at tænke over, hvis du har et naturgasfyr. 

På grund af usikkerheden på markedet sælger vi i øjeblikket kun vores mest populære produkt: FlexGas. FlexGas afspejler dagsprisen på gasbørsen, så når prisen på gasbørsen falder, så falder din pris og omvendt. Du har desuden mulighed for at tilkøbe biogas som tilvalgsprodukt og dermed medvirke til at øge efterspørgslen efter biogas, som er et grønnere alternativ end naturgas.

gas-ikon
Mulighed for BioGas
drift-ikon
Mulighed for serviceaftale
Ingen binding

Støt den grønne omstilling med BioGas

Når du tilvælger BioGas fra Norlys sikrer du en miljøvenlig kilde til opvarmning, da du opvarmer din bolig med et CO2-besparende genbrugsprodukt.

Biogassen er hovedsageligt fremstillet af husdyrgødning og organisk affald fra landbrug og industri.

Læs mere om biogas
Loading...

Skal du flytte?

Når du flytter, skal du melde din flytning til Borgerservice. Men du skal også huske at melde flytning til os, så dine aftaler kan blive flyttet med, hvis du ønsker det. 

Meld din flytning
Loading...

Få svar på dine spørgsmål om naturgas

Hvad består gasprisen af?

Gasprisen består typisk af tre dele: omkostningerne til gasen selv (råvareprisen), transportomkostningerne for at få gassen til dit hjem og forskellige skatter og afgifter.

Bliv klogere på gaspriser og det danske gasmarked her.

Hvor meget naturgas bruger en husstand?

Et gennemsnitligt dansk husstand bruger omkring 1250-1750 m3 gas om året til opvarmning. Dette kan variere baseret på husets størrelse, isolering, og hvor meget du har brug for at opvarme dit hjem.

Hvornår skal man skifte gasfyr?

Generelt bør du overveje at udskifte dit fyr, hvis det er mere end 15-20 år gammelt, eller hvis det kræver hyppige reparationer. Et ældre fyr er ofte mindre effektivt, hvilket resulterer i højere energiregninger. Nogle skifter også, fordi de foretrækker en mere miljøvenlig varmekilde.

Læs mere om, hvordan du kan spare på gassen med dit gasfyr her.

Hvad koster naturgas pr. m3 inklusive afgifter?

Prisen på naturgas kan variere afhængigt af markedsforholdene. Vores priser på naturgas afhænger f.eks. af vejr og vind, efterspørgsel og udbud og andre faktorer fra hele verden.

Hvor kommer naturgas fra?

Naturgas er et fossil brændstof, der dannes fra resterne af døde planter og dyr over millioner af år. I Danmark kommer det meste af vores naturgas fra Nordsøen, men vi importerer også gas fra andre lande.

Overvejer du at udskifte dit fyr med en varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at skifte dit fyr ud med en varmepumpe:

  • Du sparer penge på din varmeregning.

  • Du passer på klimaet og miljøet.

  • Du slipper for vedligehold (udover et årligt servicetjek).

  • Du skal ikke længere bestille olie eller fylde brændsel på - anlægget kører af sig selv.

Norlys samarbejder med Bodil Energi om at gøre det så let som muligt for dig at skifte til varmepumpe. 

Læs mere her

Er du i tvivl, om du har den rette naturgasaftale til dine behov?

Få et gratis og uforpligtende pristjek på din naturgasaftale. Vi tjekker sammen med dig, hvilken aftale, der bedst betaler sig for dig og din husstand - og sikrer, at du har en attraktiv naturgasaftale.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op