El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Serviceaftale

Hvem skal du ringe til, når du oplever problemer med dit gasfyr? Hvad sker der med din serviceaftale, hvis du flytter eller skifter gasleverandør? Nedenfor kan du finde de ofte stillede spørgsmål til serviceaftaler.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har problemer med mit gasfyr, hvem kan jeg ringe til?

Har du brug for hjælp, kan du enten kontakte din servicepartner direkte eller Norlys' kundeservice på 7015 1670 jf. punkt 8 og 8.1 i servicebetingelserne.

Hvornår er det tid til næste eftersyn af mit gasfyr?

Størstedelen af vores kunder får et serviceeftersyn af deres gasfyr hvert 2. år. Efter et serviceeftersyn vil teknikeren efterlade et servicekort ved dit naturgasfyr. På servicekortet, kan du se hvornår næste serviceeftersyn af dit naturgasfyr er planlagt til. På servicekortet, kan du også se, hvornår der sidst er foretaget et serviceeftersyn og de vigtigste målinger. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os.

Hvad sker der med min serviceaftale, hvis jeg flytter?

Når du flytter adresse skal du huske at give os besked. Er vi din gasleverandør og får besked om at du flytter, så sørger vi automatisk for at opsige dit abonnement på service.

Hvad sker der med min serviceaftale, hvis jeg skifter gasleverandør?

Din serviceaftale bliver ikke automatisk opsagt, selvom du skifter gasleverandør. Derfor skal du huske at give os besked, hvis du ikke længere har brug for en serviceaftale. Hører vi ikke fra dig, vil din serviceaftale fortsætte som hidtil.

Hvad sker der med serviceaftalen, hvis jeg får nyt gasfyr?

Får du installeret nyt gasfyr, er det vigtigt, at du giver os besked. Du har nemlig ikke brug for en serviceaftale i garantiperioden, så derfor skal vi have serviceaftalen opsagt. Vi får ikke automatisk besked om udskiftningen. Hvis du allerede nu ønsker at oprette en ny serviceaftale, med opstart efter garantiperioden, kan du med fordel bestille den i samme omgang som opsigelsen af den gamle aftale.

Der står ”Restbeløb Eftersyn” på min slutopgørelse. Hvad betyder det?

Når en serviceaftale bliver opsagt, opgør vi om der eventuelt er et restbeløb fra sidste hovedeftersyn, der mangler at blive betalt. Har du f.eks. en 2-årig aftale, betaler du eftersynet af i de 2 efterfølgende år, indtil næste hovedeftersyn. Bliver serviceaftalen opsagt et år efter sidste hovedeftersyn, vil du derfor blive opkrævet for det resterende år på slutopgørelsen.

Hvordan skifter jeg servicepartner?

Ønsker du en anden servicepartner, kan du altid kontakte os. På nedenstående link, kan du se, hvilke servicepartnere, vi samarbejder med. Bemærk, at ikke alle servicepartnere kører i alle områder eller laver servicer alle gasfyr. Du kan altid kontakte os for at høre om din ønskede servicepartner servicerer netop dit område og gasfyr.

Overblik over servicepartnere

Vil du finde din nærmeste servicepartner?

Vi samarbejder med udvalgte VVS'ere og gasmontører i hele landet. Find din nærmeste servicepartner her.

Se servicepartnere
Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon