El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Internet i alle hjemmets hjørner

Med Internet Plus får du med op til fire wifi-enheder, så den gode dækning når ud i hele dit hjem,

Slut med svage wifi-zoner

Alle hjem er forskellige. De varierer ikke bare i form, størrelse og indretning, men også i materialer. Lige fra træ, mursten og skifer til beton og gips. 

Vores hjem er unikke, og det er behovet for wifi også. For indretning og materialer kan nogle gange gøre det svært for wifi-signalet at sprede sig ud i hele boligen – med det resultat, at der opstår zoner med et svagt wifi-signal.

Men med Internet Plus får du op til fire wifi-enheder, der sikrer dig hurtigt og stabilt internet i hele dit hjem. Uanset hvordan det ser ud.

Et smart mesh-netværk

Oplever du, at dit wifi virker i nogle rum, mens det halter i andre? Det findes der heldigvis en nem løsning på. Med flere wifi-enheder i Internet Plus sikrer vi dig den optimale wifi-dækning ved at anvende et smart mesh-netværk.

Traditionelle routere giver dig wifi, altså trådløst internet, fra ét sted i hjemmet. Et mesh-netværk giver dig et stærkt wifi-signal fra flere steder i hjemmet. Sagt med andre ord sørger mesh-netværket for at optimere dit wifi, der hvor der er størst behov. Så kan du bevæge dig frit rundt i hele hjemmet, uden at kunne mærke forskel på forbindelsen.

Hvor mange wifi-enheder har du brug for?

Det afhænger blandt andet af, om du bor i hus eller lejlighed, hvor mange kvadratmeter din bolig er, og om den strækker sig over flere etager.

For at undgå svage wifi-zoner i dit hjem er det vigtigt, at du har det antal enheder, der passer til størrelsen på din bolig, samt byggemateriale og indretning.

Med Internet Plus er der op til fire wifi-enheder inkluderet i dit abonnement. Er du i tvivl om, hvor mange du skal bruge, står vi altid klar til at hjælpe.

Nem opsætning og stilrent design

Vores wifi-enheder kommer i et enkelt og stilrent design, der passer ind i de fleste hjem.

Det er nemt selv at installere wifi-enhederne, og netværket er oppe at køre i løbet af få minutter.

Se opsætningsguide her

Den bedste wifi-oplevelse med Internet Plus

Med Internet Plus er du sikker på at få den bedste internetoplevelse - uanset hvor i dit hjem, du befinder dig. Med Internet Plus får du, sammen med en forbindelse på 1000 Mbit, op til fire wifi-enheder, der sørger for, at du har et stærkt trådløst netværk i hele dit hus eller din lejlighed.

Vil du have Internet Plus hjemme hos dig? 

Bestil Internet Plus

Få tips og tricks til en bedre wifi-oplevelse

Der er mange ting, du selv kan gøre for at optimere og forbedre dit signal. Vi har skrevet en artikel med tips til dig, så du kan få dit wifi op i gear.

Hvorfor er mit wifi langsomt?
Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon