El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Norlys er hovedsponsor for Håndboldherrerne

Norlys er den stolte hovedsponsor af det danske herrelandshold i håndbold – og partnerskabet er på ingen måde tilfældigt. Det er nemlig drevet af fælles værdier og ambitioner, så det giver genklang helt ind i cellerne på både Norlys og Dansk Håndbold Forbund.

Officiel Hovedsponsor for DHF´s A og U herrelandshold

Danmarks Indsamling 2023

Med udgangspunkt i vores hovedsponsorat med Håndboldherrerne besøgte vi i september seks landsholdsspillere i Flensborg. Her lod vi spillerne kæmpe mod hinanden om at designe en helt unik landsholdstrøje. Vindertrøjen er spillet i og signeret - og nu sat på auktion.

Vil du sikre dig en af de helt unikke trøjer, som udelukkende er produceret til kampen mod Saudi-Arabien for at bidrage til Danmarks Indsamling 2023?

Læs mere her

Helt tæt på Håndboldherrerne

Man kan ikke undgå at blive revet med, når man ser håndbold på tv. Det kan være næsten som at være der selv, når Norlys tager dig helt tæt på Håndboldherrerne.

Vi har koblet scener med Håndboldherrerne og en situation derhjemme tæt sammen og tager dig helt tæt på Håndboldherrerne. Det kan være en duft, en lyd eller en handling hjemme i stuen, der udløser et overraskende øjeblik.

God fornøjelse!

Se filmen 'Popcorn' herunder

Se filmen 'Pauseklovn' herunder

Se filmen 'Hund' herunder

Norlys og Håndboldherrerne bringer Danmark sammen

Der er endnu en vigtig sag, som både Håndboldherrerne og Norlys er optagede af. Og det er at bringe Danmark sammen. Håndboldherrerne gør det på banen. Norlys gør det ved at levere energi, internet og tv til alle husstande fra den indre by til den yderste markvej – og ved at opstille ladestandere over hele landet, så vi får fart på den grønne omstilling i vores allesammens Danmark.

Hvis dét ikke er et perfekt match …

Danmarks landsholdstrøje

Det er Puma Global, der har stået for trøjens design, og de har taget udgangspunkt i dansk kultur og historie med referencer til lynene fra Thors hammer. Selve hammere er et symbol på energi og power.

Trøjerne blev båret for første gang af herrerne i kampen mod Spanien den 12. oktober 2022.

Bestil trøjen her

Værdier og ambitioner spiller sammen

Tårnhøje ambitioner og et stærkt fællesskab. Det rimer på både Håndboldherrerne, der samarbejder om at hive vigtige sejre hjem til Danmark – og på andelsejede Norlys, der står sammen om at give danskerne et grønnere og mere digitalt Danmark.

Men de enslydende værdier stopper ikke dér.

Norlys Vækstpulje

Norlys Vækstpulje støtter hvert år innovative tiltag og aktiviteter, som bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling, der hvor vores andelshavere bor.

Projekter vi har støttet
Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon