Med Erhvervstelefoni sikrer du den gode kundeoplevelse 

Får du besvaret alle dine kunders opkald? Et mistet opkald kan være en mistet kunde. Med Erhvervstelefoni bliver alle opkald taget og budt velkommen med en velkomsthilsen. Vi har gjort det enkelt at skifte din firmatelefoni til Erhvervstelefoni, så du kan få fleksibel telefoni tilpasset din virksomheds behov. 

Gør som 650 andre virksomheder. Lad os stå for din erhvervstelefoni.

Skal vi også hjælpe jer?

Alle vores kunder har forskellige telefonibehov, og derfor hjælper vores salgskonsulenter gerne med at skræddersy en løsning til netop jer.

Ring til os på

8820 8330

eller udfyld formularen, så ringer vi hurtigst muligt.

 

3 gode grunde til at vælge Erhvervstelefoni

IP-telefoni drevet af pålidelig fiberforbindelse

Norlys' IP-telefoni drives af fibernet med 99,9% oppetid, så jeres telefoniløsning altid er klar til at tage imod jeres kunder.

Mobiltelefoni på Danmarks bedste netværk

Dårligt netværk dræber god forretning. Derfor bruger vi TDC’s mobilnetværk, som er målt til at være Danmarks bedste.

Serviceaftale og teknisk support

Vores erfarne kundeteams sidder klar til at hjælpe og besvare spørgsmål. Og hvis din løsning fejler, kan du fejlmelde døgnet rundt.

Få ro i maven med en serviceaftale

Vi har gjort os umage for at gøre Erhvervstelefoni så nemt og effektivt for dig som muligt. Derfor tilbyder vi dig en serviceaftale, der giver din virksomhed masser af fordele for eksempel med hurtig og kompetent hjælp fra en telefonitekniker.

Du kan samle dine erhvervsløsninger ét sted

Vi tilbyder din virksomhed en totalløsning, der giver dig mulighed for at samle: IP-telefoni, mobil, omstilling, internet og medarbejderbredbånd - dét er genvejen til en mere enkel arbejdsdag.

Én app til hele din virksomheds telefoni

Med appen Norlys Erhvervstelefoni bliver hverdagen lettere for dig og dine kollegaer. Eksempelvis kan du nemt omstille opkald til kollegaer og melde dig ind og ud af telefonkøer.

Derfor er vores kunder glade for Erhvervstelefoni

“Erhvervstelefoni har gjort min hverdag både nemmere og mere effektiv. Når jeg modtager et opkald, viderestiller jeg via computerskærmen, og jeg kan hurtigt se i systemet, om kollegaerne er fraværende eller syge.”

Tina Stasiak, receptionist hos Frontmatec.

Se løsningen her

Tips & tricks

Spørgsmål og svar

Er det besværligt at skifte leverandør?

Nej, for vi hjælper med det meste, så du slipper for en masse 'gør-det-selv'. Vi klarer fx nummerportering, installation og opsætning.

Sammen gennemgår vi også leveringen, så du kender processen trin for trin. Det sikrer, at skiftet foregår gnidningsfrit og uden nedetid.

Hvor lang tid tager det at skifte leverandør?

Forvent ca. 8 ugers leveringstid fra vi har første kontakt og til du har telefoni fra os. Meget af ventetiden skyldes binding og/eller opsigelsesvarsel hos dit nuværende teleselskab, hvor dit nummer skal frigives og porteres til os. Det kræver typisk, at din bindings- og opsigelsesperiode er overstået.

Hvilket mobilt netværk bruger Norlys?

Vi benytter TDC’s mobilnetværk, som garanterer dig den bedste dækning i DK og udlandet. Se TDC's dækningskort her.

Kan jeg beholde fastnet og/eller mobilnumre?

Ja. Vi hjælper med at flytte alle jeres telefonnumre. I vælger selv datoen for, hvornår vi skal skifte, baseret på eventuel binding og opsigelsesvarsel hos nuværende teleselskab.

Hvilken service får jeg på min telefoniløsning?

Du kan fejlmelde døgnet rundt, hele året, hvis du oplever tekniske problemer. Derudover får du vores normale erhvervskundeservice, hvor du kan få hjælp til alt andet (fx spørgsmål til din regning eller løsning) på hverdage 8-16.

Dette er også inkluderet i mobil- og fastnet-abonnementerne.

Koster det ekstra at bruge omstillingsfunktionerne?

Nej. Alle 30+ funktioner i omstillingsløsningen er inkluderet i abonnementspriserne på mobil og fastnet.

Der er kun ganske få valgfri tilkøbsmuligheder, fx Business Recorder som optager alle ind- og udgående samtaler.