El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Ladeløsninger til din virksomhed. Og til fremtiden.

Tre gode grunde til at investere i en ladestander på arbejdspladsen

 

Kort sagt kan du gøre både miljøet og medarbejdere glade.

1.

Du bidrager til den grønne omstilling. Uden elbiler når vi nemlig ikke de danske klimamål for 2030. Og her spiller virksomheder en stor og vigtig rolle – set med de store grønne briller.

2.

Det giver medarbejderne en stor frihed at kunne oplade, imens de er på arbejde. Tænk på at nogle medarbejdere ikke har mulighed for at have en ladestation derhjemme. Det gør dem både tilfredse og mere effektive. Win-win for alle.

3.

Du fremtidssikrer din virksomhed. Det er nemlig ikke utænkeligt, at det i fremtiden bliver et krav for alle danske virksomheder at tilbyde ladestationer.

Valg af ladeløsning

Hvilken ladeløsning skal vi så vælge, spørger du nok. Det svar skal vi nok hjælpe dig med at give. Men først bør du stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvor mange elbiler skal oplade på samme tid?

  • Hvor skal ladestanderne etableres? 

  • Hvor meget strøm skal der føres til ladestandere?

  • Hvem skal have adgang til opladning?

  • Hvordan skal brugerne afregnes?

Vi tilbyder forskellige former for abonnements- og serviceaftaler med pakkeløsninger, der passer til netop din virksomhed. Vi kan eksempelvis stå for både at etablere, installere, servicere og drive ladestanderne.

Ladeløsning til firmabiler

Du kan også tilbyde dine medarbejdere en ladeløsning til deres firmabil. De kan lade både hjemme og på farten. Det er hurtigt og nemt at komme i gang.

Ladeløsning til firmabil

Er du elektrisk efter en (eller flere) ladestander(e) i din virksomhed?

Vi hjælper dig med at skræddersy en ladeløsning, der passer til virksomhedens behov nu - og som nemt kan skaleres, hvis der bliver brug for det.

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon