HK Scan

Det er forsyningsmester Franck Egs opgave at optimere energiforbruget hos HK Scan – en af Danmarks store fødevarevirksomheder.

Hvis man spørger ham, synes han at have fundet en god opskrift på det. Som han siger: ”De sidste otte år har vi i tæt samarbejde med Per Jan fra Norlys' erhvervsteam – og med hans skarpe blik – kunnet sparet 3,5 mio. om året.”

Det næste projekt er også allerede i gryden: En udfasning af gasmotorer til fordel for varmegenvinding. Det sikrer store CO2-besparelser og giver yderligere plus på energibundlinjen.

Det er godt at have fokus på energien. Det er endnu bedre at have styr på den


Det kan være svært at have overskud til at spare på energien, når produktionen og hverdagen kører.

Med energioptimering får du som virksomhed overblik over dit forbrug og forslag til bedre og mere omkostningseffektive løsninger. Vi er med dig hele vejen. Og vi hjælper dig også med konkurrencedygtige energiaftaler samt energistyring, der gør det nemt at tage kontrol over virksomhedens energiforbrug.

 

Energistyring


Det rette værktøj til energistyring sikrer grundlaget for god energioptimering og -besparelser. Norlys energistyring er et webbaseret og modulopbygget energistyringsprogram, som er velegnet til anvendelse i både store og små installationer.

Andre der har fået mere ud af energien

Kontaktkort billede

Fri BikeShop

Hos Fri BikeShop i Haderslev er det nødvendigt med et velfungerende internet

Læs mere

Kontaktkort billede

Stibo Complete

Teknisk direktør Poul Mikkelsen fik rullet 4,5 mio. kr. mere ud af trykkeriet

Læs mere 

Kontaktkort billede

Aalborg Zoo

Maskinmester Allan Korup sikrer Aalborg Zoo kontant overskud til dyrevelfærd

Læs mere