El og gasKundeservice
70 15 16 70
Internet og tvKundeservice
70 33 20 33
Hovednummer
70 11 50 00
Annuller

Få rådgivning om energiafgifter – og en mulig økonomisk gevinst

Synes du afgiftsreglerne er komplicerede, og får du ikke udnyttet alle mulighederne for at få optimeret din virksomheds afgiftsbelastning?

Bliv klogere på energiafgifter her på siden. Og få professionel hjælp med dine afgiftsmæssige problemstillinger.

Kom godt i gang

Betaler du for meget i energiafgift?

Mange virksomheder har svært ved at skabe overblik over og forstå afgiftsreglerne. Og det kan ende med at blive dyrt, hvis ikke der er styr på afgiftsforholdene.  

Hos Norlys tilbyder vi en professionel gennemgang af dine afgiftsforhold på el, naturgas og olie – kort sagt al din afgiftsbelagte energi. Gennemgangen giver dig indblik i, om du betaler for meget i afgift og derfor har krav på afgiftsrefusion.

Vi hjælper dig gennem hele processen, og til at udføre opgaven har vi indgået et strategisk samarbejde med revisions- og rådgivningsvirksomheden BDO, der er eksperter i energiafgifter. Det sikrer udførlig afgiftsrådgivning, der hjælper din virksomhed med at undgå at betale for meget i energiafgift.

BDO gennemgår din virksomheds betalinger på alt afgiftsbelagt energi tre år tilbage for at sikre, at din virksomhed har indberettet forbruget korrekt. Og BDO hjælper ligeledes med at kontakte SKAT ved krav om refusionsgodtgørelse. Ikke kun fremadrettet, men også bagud i tid.

Vi hjælper din virksomhed gennem hele processen

Step 1

Indsamling af informationer om dine afgiftsforhold.

Step 2

Behandling af de indsamlede oplysninger.

Step 3

Kortlægning, om der er penge at spare i din virksomhed.

Step 4

Hjælp til at rette krav om udbetaling mod SKAT.

Hero medie

Den billigste energi er den, du ikke bruger

Men for den energi, du bruger, betaler du afgifter til staten, hvad enten det er på el-, gas- eller olieforbruget.

Rådgivning om afgifter på afgiftsbelagt energi er præget af stor kompleksitet i form af regler og spidsfindige undtagelser. SKAT foretager løbende stikprøvekontroller på området, som kan gå op til tre år tilbage. Derfor kan det være økonomisk fordelagtigt at lade en ekstern partner kontrollere din virksomheds afgiftsforhold for at sikre, at reglerne ikke bliver brudt.

Vores tilbud om gennemgang af din virksomheds forhold koster dig ikke noget, hvis vi ikke finder en besparelse/refusionsgodtgørelse.

Skal vi hjælpe din virksomhed med afgiftsrådgivning?

70 15 16 79

Kontakt vores energirådgivere og få en professionel snak om dine afgiftsforhold.

Minimer chat ikon Hvad vil du chatte om?

Internet, tv og streaming


El, opladning og naturgas

Chat Udvid chat ikon